1. Personvern

Vi på Compis.no setter personvern svært høyt, og gir deg i henhold til Datatilsynets retningslinjer innsyn i hva som innhentes om deg når du besøker Compis.no.

1.1 Personopplysninger

Det hentes og lagres ingen personlig informasjon fra brukere av Compis.no. Det som benyttes av informasjon om deg er hvilken side du er på, hvilken nettleser du benytter, hvilken enhet du bruker og uspesifikt hvor du befinner deg. All informasjon brukes kun for å bedre opplevelsen for deg, og ingen informasjon brukes av andre, uavhengige parter.

1.2 Hva logges av besøkende?

1.2.1 Nettstatistikk

IP-adressen brukes for å lokalisere generelt hvor i landet du befinner deg, dato og tidspunkt logges av statistiske årsaker, nettadressen gir informasjon over hvilke sider som besøkes og henvisning viser hvor besøkende kommer fra og hvilke side som videresendte besøkende.

1.2.2 Annonser

Mye av innholdet på Compis er i samarbeid med partnere, hvor salg eller klikk genererer provisjon. Dette overvåkes primært av tredjepart (blant annet nettbutikker), og det er nettbutikkene selv som fører statistikk. For ytterligere informasjon om hva som logges av de ulike nettbutikkene bes besøkende å lese gjennom deres personvernserklæring.

Alt som logges av besøkende er kun for å forbedre og utvikle nettsiden, og i tillegg kunne avklare om det skjer feil på nettsiden.

1.3 Informasjonskapsler

Informasjonskapsler eller cookies er informasjonskapsler som benyttes for at vi skal kunne tilby tjenesten på Compis.no. Informasjonskapsler brukes kun for å se klikk og andre bevegelser som foretas på nettsiden. For å gi deg alle rabatter og tilbud fra nettbutikker må disse klikkene kunne spores, og derfor lagres også informasjon hos de respektive nettbutikker. Disse bruker også informasjonskapsler på samme måte som Compis.no.

1.4 Hvordan kontakte oss?

Har du noen spørsmål om dine rettigheter eller spørsmål om personvernserklæringen kan du kontakte oss her.